Mijn contacten

Hoe een contact te controleren of toe te voegen in Libon

🔐 De applicatie heeft toegang tot de contactlijst die in het geheugen van uw telefoon is opgeslagen! Deze informatie wordt niet opgeslagen op onze servers.

Als U toegang tot Contacten in de instellingen van uw telefoon heeft toegestaan, zal Libon ze in uw applicatie tonen.

Een contact in Libon toevoegen

Om een nieuw contact in de applicatie aan te maken, volg de onderstaande instructies:

Selecteer in uw Bellenlijst (het pictogram in de linkerbenedenhoek), het nummer dat u in uw contactenlijst wilt opnemen en druk op Maak nieuw contact:

U wordt doorgestuurd naar de applicatie van uw telefoon om het contact te maken.

Vanuit Libon's Oproepgeschiedenis is het niet mogelijk om contacten te bewerken, alleen nieuwe aan te maken.

Vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 17/03/2022