Hoe kan ik inloggen op de applicatie?

Om je te kunnen aanmelden bij je account op de app, moet je eerst zorgen dat de simkaart die bij je account hoort in de telefoon zit (in slot 1 als je een dual-sim telefoon hebt) en dat je GSM-dekking hebt, zodat je de code per sms kunt ontvangen.

Mogelijk hebt u advies nodig over hoe u met succes verbinding kunt maken met uw account:

Hoe doe ik dat?

Open de applicatie op uw telefoon

Druk op Begin:

Voer uw telefoonnummer in, inclusief de landcode, en druk op Doorgaan met:

Dat is het, u zult een bericht ontvangen met een code die automatisch zal worden gedetecteerd door de applicatie om in te loggen!

Zorg ervoor dat u verbonden bent met uw mobiele netwerk om berichten of oproepen te kunnen ontvangen.
Als uw telefoon een dual-SIM is, plaats dan de SIM kaart die bij uw account hoort in slot 1.
Als u de code na 60 seconden nog niet hebt ontvangen, wordt deze automatisch opnieuw verzonden.
Na de tweede mislukte poging per bericht, kunt u proberen de code per gesprek te ontvangen, druk op Verstuur de code en Bel me nu om het proces te starten.

Kunt u niet inloggen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 18/06/2024