Om uw toepassing correct te laten werken, moet deze toegang hebben tot bepaalde functies van uw telefoon.

Als u een Android telefoon gebruikt:

Druk op het hoofdscherm op InstellingenApps & meldingenLibonToestemmingen

Activeer in dit menu de opties Contacten, Microfoon en Telefoon:

Als u een iPhone gebruikt:

Druk in het hoofdscherm op InstellingenLibon → activeer de opties Contacten en Microfoon:

Het probleem is niet opgelost? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂