Hoe kan ik mijn nummer verbergen als ik met Libon bel?

U kunt uw nummer verbergen wanneer u met Libon belt.

Deze functie is afhankelijk van uw provider, wij kunnen daarom de goede werking niet garanderen! 😥

Om de functie te activeren:

Op uw Android telefoon, druk op de Avatar (rechter onderhoek) → Instellingen → activeer de optie Mijn nummer verbergen

Op uw iPhone, druk op de Avatar (rechter benedenhoek) → Mijn account → Instellingen → activeer de optie Verberg mijn nummer

Vragen? Chat met ons door op het icoontje rechts te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 20/03/2024