Hoe maak ik een Libon account aan?

Het aanmaken van een Libon account is heel eenvoudig en snel, volg gewoon de instructies hieronder!

Druk op Begin:

Voer uw telefoonnummer in, inclusief de landcode, en druk op Doorgaan met:

En dat is alles, u ontvangt een code per sms om het aanmaken van een account te valideren!

Op Android-telefoons wordt de code automatisch vastgelegd door de app 🙂

U heeft geen code ontvangen? Druk op hier

Vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 22/03/2022