Nadat je je onbeperkt bellen-abonnement hebt aangeschaft, moet je een lijst samenstellen van favoriete nummers die je wilt bellen. Dit zijn de nummers die u onbeperkt wilt bellen gedurende de gehele geldigheidsduur van het pakket.

Hoe raadpleeg ik de lijst van nummers in het pakket?

Tik op het Home 🏠 pictogram linksonder en tik op Onbeperkt bovenin het scherm om uw favoriete nummers te bekijken.

Hoe voeg ik een favoriet nummer toe aan de lijst met favoriete contactpersonen?

Als u een Android telefoon heeft
Voorlopig worden de eerste Orange nummers die je belt na aankoop van onbeperkt automatisch aangemerkt als favoriete nummers en toegevoegd aan je contactlijst voor bellen met onbeperkt.

⚠️ 📣 Functie binnenkort beschikbaar, in de nieuwe versie van de app voor Android: Voeg een contactpersoon toe of Verwijder een favoriet nummer !
Binnenkort kunt u uw favoriete nummers zelf beheren, zoals u hebt gevraagd 🎉.

Als u een iPhone heeft en Libon versie 5.11 al geinstalleerd
Voeg uw contact toe aan de lijst van favoriete nummers

Tik op Mijn onbeperkt bovenaan de Home pagina en de + om een nummer aan uw contacten toe te voegen.

een contact uit uw lijst met favoriete nummers verwijderen

Merk op dat het alleen mogelijk is om nummers te wissen als u ze meer dan 5 minuten niet heeft gebeld.

Kunt u uw favoriete contactpersoon nog niet zelf verwijderen?
Als u het verkeerde nummer hebt en het wilt schrappen om een nieuw nummer te registreren, neem dan contact met ons op en vertel ons welk nummer u wilt schrappen. Wij doen het voor u! Natuurlijk, afhankelijk van de duur van de gesprekken naar dit nummer.

Heb je nog vragen ? Neem contact met ons op via chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken 🙂