Artikelen over: Mijn telefoontjes via Libon
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Ik heb belminuten maar ik kan niet bellen, waarom?

Als u Libon minuten heeft en u kunt niet bellen:

💬 Controleer uw internetverbinding

Als U niet kunt bellen met Libon, is dit vaak te wijten aan een probleem met Uw Internetverbinding. De meeste verbindingsproblemen kunnen worden verholpen zoals hieronder beschreven:

Update uw applicatie in de Google Play Store of Apple Store.
Herstart de telefoon door hem uit en weer aan te zetten
Open de Instellingen op uw mobiele telefoon, ga naar Netwerk en Internet, schakel één voor één de Vliegtuigmodus, Wifi en Mobiele data uit en weer in.
Probeer verbinding te maken met andere Wifi of 4G netwerken
Controleer bij uw internetprovider of uw verbinding niet zodanig is geconfigureerd dat VoIP-oproepen worden geblokkeerd of beperkt.
Als u een privé Wifi-verbinding gebruikt, start uw router dan opnieuw op, aangezien deze na verloop van tijd aan stabiliteit en sterkte verliezen.

Blijft het gespreksprobleem aanhouden? 📞🤔

💬 Zorg ervoor dat u een stabiele en krachtige internetverbinding gebruikt wanneer u belt om de beste gesprekskwaliteit te krijgen!
Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op en stuur ons een screenshot van het Help > Service Status menu.

Heeft dit artikel uw vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op via de chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken 🙂

Bijgewerkt op: 12/04/2022