Artikelen over: Mijn telefoontjes via Libon
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Ik heb belminuten maar ik kan geen telefoonnummer bellen, waarom?

Als u Libon-minuten hebt en u kunt ze niet gebruiken om een of meer nummers te bellen, 💬 zorg er dan voor dat u de juiste minuten hebt om die bestemming te bereiken.

Het is eenvoudig: wanneer u een nummer draait, ziet u bovenin het scherm een vakje met de minuten die beschikbaar zijn voor gesprekken.

U kunt ook op de THUIS-knop links onderaan klikken en dan bovenaan het scherm uw krediet controleren:

💬 Als u het juiste nummer belt en u kunt nog steeds niet bellen, controleer dan of de persoon die u belt bereikbaar is. Vergeet niet dat een normale oproep wordt ontvangen op de mobiele telefoon van je beller!

💬 U kunt ook een ander nummer bellen om uw verbinding te testen.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons via chat door het icoontje rechts aan te raken 🙂

Bijgewerkt op: 08/04/2022