Als u de betaalmethode die u hebt gekozen voor de aankoop van Libon minuten moet omwisselen/wijzigen of verwijderen, zijn hier de stappen die u moet volgen, afhankelijk van het model van uw telefoon.

Als U de gebruiker bent van een Android telefoon

Om direct per credit card te kopen, selecteer een plan in het Libon Aankoop menu om de bestelpagina te openen.

Druk op Selecteer een andere kredietkaart op uw bestelpagina om het Betalingsmethodemenu te openen. Schuif naar rechts door de geregistreerde kaart aan te raken 💳 . Druk op 🗑 en Wis.

Voor aankopen via Google Play Store moet u uw betalingsmethode-informatie wijzigen in uw Google Play Store-account -> Betalingsmethoden. Voor meer details over het beheren van betaalmethodes in de store, gelieve deze link te raadplegen.

Als u een iPhone-gebruiker bent

Als u een aankoop doet in de applicatie, wordt de betaling gevalideerd via uw iTunes account die u geregistreerd heeft in de App Store. Om de betalingsmethode te wijzigen, gaat u naar uw iTunes account en voert u de wijziging door in het menu Betalingsmethoden. Voor meer details, zie deze link.

In het geval van een aankoop op Libon.com

U moet een pakket selecteren op Libon.com en inloggen op uw Libon account om de bestelpagina te openen. In de sectie betalingsmethode 💳 , druk op Wijzigen.

Heeft U nog vragen? Neem contact met ons op via de chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken en wij zullen u graag helpen!!! 🙂