Als u de betaalmethode die u hebt gekozen voor de aankoop van Libon minuten moet omwisselen/wijzigen of verwijderen, zijn hier de stappen die u moet volgen, afhankelijk van het model van uw telefoon.

Als U de gebruiker bent van een Android telefoon

Om een ​​nieuwe bankkaart aan uw Libon-account toe te voegen, drukt u op Toevoegen

Om de opgeslagen kaart te wijzigen of te verwijderen, tikt u op BEWERKEN en vervolgens op de kaart 💳 die u wilt verwijderen

Voor aankopen via Google Play Store moet u uw betalingsmethode-informatie wijzigen in uw Google Play Store-account -> Betalingsmethoden. Voor meer details over het beheren van betaalmethodes in de store, gelieve deze link te raadplegen.

Als u een iPhone-gebruiker bent

Als u een aankoop doet in de applicatie, wordt de betaling gevalideerd via uw iTunes account die u geregistreerd heeft in de App Store. Om de betalingsmethode te wijzigen, gaat u naar uw iTunes account en voert u de wijziging door in het menu Betalingsmethoden. Voor meer details, zie deze link.

In het geval van een aankoop op Libon.com

U moet een pakket selecteren op Libon.com en inloggen op uw Libon account om de bestelpagina te openen. In de sectie betalingsmethode 💳 , druk op Wijzigen.

Heeft U nog vragen? Neem contact met ons op via de chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken en wij zullen u graag helpen!!! 🙂