Artikelen over: Mijn Libon-aankopen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Wat is de prijs van Libon minuten?

De prijs van Libon minuten hangt af van uw telefoonmodel en de betalingsmethode die u gebruikt om de aankoop te doen.

Om de prijzen van uw applicatie te controleren, drukt u op het menu Aankopen, selecteer het land dat U wenst te bellen & het aantal minuten, en de prijs zal onderaan het scherm getoond worden.

U kunt ook de prijs van onze minuten controleren en ze direct kopen op de onze website 🙂.

Vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 26/09/2023