De prijs van Libon minuten hangt af van uw telefoonmodel en de betalingsmethode die u gebruikt om de aankoop te doen.

Om de prijzen van uw applicatie te controleren, drukt u op het menu Aankopen, selecteer het land dat U wenst te bellen & het aantal minuten, en de prijs zal onderaan het scherm getoond worden.

U kunt ook direct Libon minuten kopen op onze website om van de beste tarieven te profiteren, aangezien de betalingsplatforms commissies aanrekenen voor elke transactie die via hen wordt gedaan. 😣😫