Artikelen over: Mijn Libon-aankopen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe koop ik met mijn creditcard in de Libon applicatie?

Veiligheid van betalingen is een belangrijke prioriteit bij Libon! Daarom hebben wij in 2017 het 3D-Secure validatieproces geïmplementeerd voor onze online aankopen.

Nieuwe regels voor betalingsdiensten werden op 14 september 2019 vrijgegeven en waren de gelegenheid om ons aankoopproces bij te werken.

Om minuten op de applicatie te kopen, moet u eerst kies uw minuten in het menu aankopen.

Om minuten te kopen met een bankkaart op uw Android telefoon of op een iPhone, volgt u deze stappen:

1. Kies uw minuten uit het Winkel menu

2. Vul uw gegevens in en druk op Betalen

Vul in het menu Facturering het formulier in

U hoeft dit maar één keer te doen, de informatie wordt opgeslagen voor uw volgende aankopen

Vergeet niet het vakje ik aanvaard Libon's algemene voorwaarden aan te vinken!

Selecteer uw creditcard of noteer deze door op Toevoegen . te drukken

Afhankelijk van uw bank, kan de validatie van de betaling verschillende vormen aannemen. Zorg ervoor dat u de instructies op uw scherm volgt nadat u op Betalen hebt geklikt. Aan het einde van de transactie zou u een bevestiging van uw betaling in Libon moeten ontvangen.

Voor meer details over authenticatie en betalingsbevestiging, zie dit artikel.

3. Wacht tot de beveiligde betaalpagina van de bank wordt geopend

⚠️ Opgelet: het is essentieel dat u bij deze stap op de website blijft en niet terugkeert naar de Libon applicatie. Als je in de tussentijd teruggaat naar de Libon app, wordt de transactie geannuleerd (en wordt je creditcard niet belast 😉).

4. Log in op de app van je bank om de betaling goed te keuren

5. Ga terug naar de beveiligde betaalpagina en bevestig uw aankoop.

⚠️ Opgelet:
U moet terug naar de beveiligde betaalpagina om de transactie af te ronden!
Als u niet alle verificatiestappen voltooit, wordt de betaling geannuleerd (uw bankrekening wordt dus niet gedebiteerd 😉 ).

6. Aankoop voltooid 🎉🎉🎉🎉

Als u een probleem heeft met het voltooien van uw aankoop, chat dan met ons door op het icoontje aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 26/09/2023