Libon biedt de mogelijkheid om beltegoed over te maken naar het telefoonnummer van uw geliefde.

In dit artikel laten we u zien hoe u een opwaardering uitvoert.

Met een internationale opwaardering kunt u beltegoed overzetten naar de SIM kaart van een telefoonnummer. Dit is NIET een overdracht van Libon minuten naar een andere persoon.
Klik hier om een overdracht op onze site te maken

Vanaf uw telefoon

Op uw applicatie, druk op de Home knop 🏠 en dan op de Libon Transfer banner

Selecteer het contact dat u wilt opwaarderen

Selecteer het bedrag dat u wenst te versturen 💰

Is er een bonus? 🤑 Druk op de onderste banner om de details te weten! 🕵️

Vul uw gegevens in (vergeet uw 💳 niet !), accepteer de Algemene Voorwaarden, druk op Betalen en voltooi de transactie

Dat is het, opwaarderen voltooid! 🥳

Van onze website

Open de webpagina https://transfer.libon.com/

Voeg het telefoonnummer in dat opgewaardeerd moet worden

Handmatig invoegen

Typ het telefoonnummer en voeg + of 00 toe aan het begin.

Als het nummer is ingevoerd, verandert de toets Opladen van kleur om door te gaan naar de volgende stap!

Kies land en nummerinvoer

Selecteer in de landenlijst het land van het nummer dat u wilt opwaarderen en voer handmatig het resterende nummer in.

Als het nummer is ingevuld, verandert de knop Opladen van kleur om door te gaan naar de volgende stap!

Koppel aan uw Libon account op de beveiligde ruimte 🛡

Om beter te helpen, hebben wij een artikel gewijd aan de verbinding met de website. Als u problemen tegenkomt, kijk dan hier.

Kies een opwaardeer bedrag

Selecteer het bedrag dat u wenst te versturen. Het aanbod zal van kleur veranderen en naar de volgende stap overgaan.

Als u een fout heeft gemaakt bij het invoeren van het telefoonnummer, is dit de laatste kans om het te controleren! U kunt het wijzigen door op Wijzig te drukken.

Vul uw persoonlijke gegevens in

Om u een ontvangstbewijs te kunnen sturen, dient u uw volledige naam, adres en email in te vullen.

Deze informatie wordt slechts eenmaal gevraagd 😉

Selecteer uw betaalmethode en ga verder naar 3DSecure 💳

Geef de gegevens van uw credit/debitcard
Kruis het vakje Voorwaarden aan
De Betaal knop is van kleur veranderd, druk erop
De 3DSecure van uw bank wordt geopend
In geval van problemen, raadpleeg onze handleiding
Geweldig, opwaarderen voltooid!

📝 Laatste advies: op de groene melding vindt u een transactie-referentie, bewaar deze voor het geval er problemen optreden.

Nog vragen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂