Wanneer u Libon minuten gebruikt, worden er door uw provider geen kosten in rekening gebracht voor uw gesprek met de applicatie.

Libon gesprekken worden geplaatst met een Wifi of uw telefoon's data verbinding!
Als u zich in het buitenland bevindt, is het aanbevolen om uw Mobiele gegevens - Dataroaming (op iOS) of Mobiele gegevens (op Android) uit te schakelen en een Wifi-verbinding te gebruiken om roamingkosten van uw provider te vermijden.

Heeft u nog vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂