Hoe kan ik inloggen op de applicatie?

Om verbinding te maken met uw Libon account op uw telefoon of de website Libon.com, begint u met ervoor te zorgen dat de SIM-kaart die bij uw account hoort in uw telefoon is geplaatst (in slot 1 als u een dual-SIM hebt) en dat u GSM-dekking hebt, om de inlogcode per SMS te ontvangen.

Hoe gaat u te werk:
In de app
Op onze website

Let's go!

Druk op Begin:

Voer uw telefoonnummer in, inclusief de landcode, en druk op Doorgaan met:

Dat is het, u zult een bericht ontvangen met een code die automatisch zal worden gedetecteerd door de applicatie om in te loggen!

Zorg ervoor dat u verbonden bent met uw mobiele netwerk om berichten of oproepen te kunnen ontvangen.
Als uw telefoon een dual-SIM is, plaats dan de SIM kaart die bij uw account hoort in slot 1.
Als u de code na 60 seconden nog niet hebt ontvangen, wordt deze automatisch opnieuw verzonden.
Na de tweede mislukte poging per bericht, kunt u proberen de code per gesprek te ontvangen, druk op Verstuur de code en Bel me nu om het proces te starten.

Kunt u niet inloggen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 22/03/2022