Artikelen over: Mijn Libon opwaardeercoupons
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe gebruik ik een Libon kraskaart?

Als u een Libon-kraskaart hebt gekocht in een tabakswinkel bij u in de buurt, is dit alles wat u moet doen om uw minuten opnieuw te verdienen.

Als u een Android telefoon gebruikt:

Open Libon
Druk op de kleine avatar aan de rechterkant van het scherm en druk op Herneem

Voer de oplaadcode in of scan de QR oplaadcode, als u die heeft

Kies het land uit de lijst (🇸🇳, 🇲, 🇦🇴, 🇵🇭, 🇨🇩, 🇲🇬, 🇧🇫,...), het aanbod in minuten dat u wenst en herlaad uw rekening

Open op je iPhone je camera, scan je QR-code en ga verder met de herlading door het land en de gewenste bundel te selecteren om je minuten te verzilveren.

Hier is een andere manier om uw voucher te gebruiken (compatibel met iOS en Android telefoons):

Op uw smartphone, ga naar https://recharge.libon.com/
Voer uw PIN-code in en valideer deze
U wordt doorgestuurd naar de Libon applicatie
Kies het land waar u lid van wilt worden
Kies het pakket van uw keuze
Bevestig uw keuze

Het aantal minuten kan variëren, afhankelijk van het gekozen pakket

Vragen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 27/04/2022