Artikelen over: Lijst met operatorvoorvoegsels
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Lijst van Orange Ivoorkust ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฎ voorvoegsels

Om alles over onze aanbiedingen te weten te komen, nodigen we je uit om de informatie direct in je app of op onze Libon.com website te raadplegen.

Dit artikel zal je helpen om de aanbieding te kiezen die het beste bij je past.

Het nummerplan in Ivoorkust verandert op 31 januari:
Alle Orange mobiele nummers moeten een " 07 " tussen het voorvoegsel en het telefoonnummer (van +225 ABCD EFGH naar +225 07 ABCD EFGH)
Alle vaste Orange nummers moeten een " 27 " tussen het kengetal en het telefoonnummer (van +225 ABCD EFGH naar +225 27 ABCD EFGH)

Hier is de lijst van Orange Cรดte d'Ivoire prefixen opgenomen in onze Partner bundel:

๐Ÿ“ฑ Mobiel: alle nummers met het voorvoegsel 07

+225 07 AB CD EF GH

โ˜Ž๏ธ Vast: alle nummers met het voorvoegsel 27

+225 27 AB CD EF GH

Het is niet mogelijk om vaste nummers te bellen met onbeperkte bel plannen :(

Meer informatie: https://en.wikipedia.org/wiki/Telephone_numbers_in_Ivory_Coast

We raden aan om de officiรซle applicatie "8a10" te gebruiken die uw contacten telefoonboek zal omzetten.
Het is ontwikkeld in Ivoorkust en wordt aanbevolen door de 3 operatoren.
Bespaar tijd en vermijd fouten ๐Ÿ‘Œ
Hoe werkt de app 8a10?
De app leest uw adresboek, controleert de structuur van de nummers, identificeert Ivoriaanse nummers, converteert en lost eventuele problemen op. Vervolgens informeert de app u wanneer de conversie is voltooid en kunt u uw telefoonnummer automatisch naar uw contacten verzenden ๐Ÿ˜Œ.
De applicatie voor Android https://play.google.com/store/apps/details...
De applicatie voor iPhone https://apps.apple.com/us/app/8a10/id1538929181

Om onze prijzen te ontdekken, kunt u de app downloaden op uw smartphone Android of iPhone!

In de app zullen we je adviseren om de beste prijs te kiezen op basis van wie je wilt bellen ๐Ÿ˜‰

Vragen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te klikken!

Bijgewerkt op: 26/01/2024