Mijn oproeplogboek controleren of verwijderen

Hier is een eenvoudige manier om je gesprekslogboek te controleren:

Druk in je applicatie op het icoontje linksonder in het scherm:

Om de details van een oproep te controleren, selecteert u deze en de volgende informatie wordt onderaan het scherm weergegeven:

datum van het gesprek (links)
gespreksduur (rechts)

Als u sommige of al uw oproepen wilt verwijderen, drukt u lang op een oproep, selecteert u alle oproepen die u wilt verwijderen en drukt u op de prullenbak** 🗑️, in de rechterbovenhoek.

Goed om te weten: als U uitlogt uit Libon, zal uw gesprekslogboek automatisch worden verwijderd!

Vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 17/03/2022