Mobielen:

Hier is de lijst met operatorvoorvoegsels Oranje Madagascar die zijn opgenomen in onze Libon-partneraanbiedingen:

๐Ÿ“ฑMobiel:

+261 32 AB CDE FG

Voor andere nummers kunt u met de aanbieding Madagaskar alle mobiele en vaste lijnen in het land bellen.

Om onze voordelige tarieven te ontdekken, aarzel niet om onze Libon-applicatie te downloaden op uw smartphone Android of iPhone !

Vanuit de applicatie zullen we u begeleiden om de beste prijs te vinden, ongeacht de persoon die u wilt bellen ๐Ÿ˜‰

Heb je nog vragen ? Neem contact met ons op via chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken ๐Ÿ™‚