Om een Libon aankoop te doen via je iTunes account, is niets eenvoudiger:

Druk op het menu Winkel
Selecteer uw belbestemming en uw bundel
Druk op Volgende
Voer het wachtwoord in dat in uw account in de Store is geregistreerd of druk op OK om de aankoop te bevestigen

U ontvangt een e-mail van iTunes ter bevestiging van de aankoop en de minuten worden op uw Libon-account bijgeschreven. Zo, u kunt genieten van uw gesprekken! 😉

Bij uw eerste aankoop is het noodzakelijk om een betaalmethode aan uw iTunes account toe te voegen om de transactie te starten.

Afhankelijk van het land en de specifieke voorwaarden van de Store, kunt u uw betaalmethode toevoegen, verwijderen of wijzigen op Menu - Betaalmethoden in uw App Store account.

Heeft u vragen? Chat met ons door op het pictogram aan de rechterkant te drukken 🙂