Om een Libon aankoop te doen via uw Google Play account:

Druk op het winkelwagen icoontje
Selecteer uw oproepbestemming, uw aanbieding en ga verder
Kies uw betalingsmethode: Google Play Store
Druk op Volgende
Voer uw Google Play wachtwoord in
Bevestig de aankoop door op OK te drukken

U ontvangt een e-mail van de Google Play Store ter bevestiging van de aankoop en uw minuten worden automatisch bijgeschreven op uw Libon-account. Geniet van uw gesprekken! 😉

Als u voor de eerste keer koopt, moet u een betaalmethode toevoegen aan uw Google Play Store-account om verder te kunnen gaan met de aankoop.

Afhankelijk van het land en de voorwaarden van Google Play Store, kunt u uw betaalmethode toevoegen, verwijderen of wijzigen in Menu -> Betalingsmethoden, in uw Google Play account.