Hoe installeer ik Google Play Services?

Google Play Services maken de update van Google en Google Play applicaties mogelijk.

Deze component biedt kernfunctionaliteit zoals authenticatie bij uw Google-diensten, gesynchroniseerde contacten, toegang tot alle nieuwste privacy-instellingen voor gebruikers, en locatiegebaseerde diensten van hogere kwaliteit en met minder vermogen.

Google Play Services bieden ook een betere applicatie-ervaring, waaronder Libon. Kijk voor meer informatie op Google Play's website

Installatie via Google

Om te installeren, open de volgende link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=en_US

Handmatige installatie

U kunt ook handmatig installeren via de volgende link (om het installatiebestand voor Android te krijgen):
https://apkpure.com/google-play-services/com.google.android.gms

Vragen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 18/02/2022