Lijst van Guinee 🇬🇳 voorvoegsels

Om alles over onze aanbiedingen te weten te komen, nodigen we je uit om de informatie direct in je app of op onze Libon.com website te raadplegen.

Dit artikel zal je helpen om de aanbieding te kiezen die het beste bij je past.

Het is nu mogelijk om met dezelfde Libon-minuten naar MTN- en Orange-nummers in Guinee te bellen! 🥳🎉

Om de voorvoegsels van MTN Guinee te raadplegen, klik hier

Om de voorvoegsels van Orange Guinea te raadplegen, klik hier

Om onze voordelige tarieven te ontdekken, aarzel niet om onze Libon-applicatie te downloaden op uw smartphone Android of iPhone !

Vanuit de applicatie zullen we u begeleiden om de beste prijs te vinden, ongeacht de persoon die u wilt bellen 😉

Heb je nog vragen ? Neem contact met ons op via chat door het pictogram aan de rechterkant aan te raken 🙂

Bijgewerkt op: 26/01/2024