Artikelen over: Tegoed overboeken via Libon
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik thuis een nummer opwaarderen?

Libon biedt de mogelijkheid om beltegoed of gegevens over te maken naar het telefoonnummer van uw geliefde.

In dit artikel laten we u zien hoe u een opwaardering uitvoert.

Met een internationale opwaardering kunt u beltegoed of gegevens overzetten naar de SIM kaart van een telefoonnummer. Dit is NIET een overdracht van Libon minuten naar een andere persoon.

Hoe nu verder?

Op uw applicatie, druk op de Home knop 🏠 en dan op de Libon Transfer banner

Selecteer het contact dat u wilt opwaarderen

Selecteer het bedrag dat u wenst te versturen 💰

Om Herlaadbeurt naar het geselecteerde nummer te verzenden, raakt u Herlaadbeurt aan de linkerkant aan. Om gegevens te verzenden, raakt u Gegevens aan de rechterkant aan.

Is er een bonus? 🤑 Druk op de onderste banner om de details te weten! 🕵️

Vul uw gegevens in (vergeet uw 💳 niet !), accepteer de Algemene Voorwaarden, druk op Betalen en voltooi de transactie

Dat is het, opwaarderen voltooid! 🥳

📝 Laatste advies: op de groene melding vindt u een transactie-referentie, bewaar deze voor het geval er problemen optreden.

Nog vragen? Chat met ons door op het icoon aan de rechterkant te drukken 🙂

Bijgewerkt op: 02/09/2022